vineri, 15 iunie 2012

Săptămâna Patrimoniului Mondial UNESCO la C.T. "A.P.I" Zalău (4)

Săptămâna dedicată Patrimoniului Mondial UNESCO la C.T. "A.P.I."  Zalău s-a încheiat azi, cu activitatea UNESCO… Ai citit? Ai auzit?, coordonată de doamna prof. Anca Făgăraşi, o activitate care a vizat modul în care este reflectată prezenţa acestei organizaţii în mass-media, atât la nivel naţional cât şi interna-ţional. 



Elevii au căutat diverse articole în presă, acestea fiind punctul de plecare în derularea activităţii propriu-zise. De asemenea, au completat un chestionar interesant care i-a pregătit pentru ceea ce urma să se desfăşoare, respectiv redactarea unei ştiri de ultimă oră despre iniţiativa unui grup de elevi şi profesori de la Colegiul Tehnic "Al. Papiu Ilarian" Zalău de a introduce pe lista UNESCO unul dintre obiectivele turistice ale Sălajului. A fost o adevărată provocare! După ce au primit câteva informaţii legate de modul în care se redactează o ştire, au reuşit, pe patru ateliere de lucru, să formuleze propriul text. 









Şi pentru că democraţia caracterizează liceul nostru, s-a votat cea mai reuşită ştire, câştigătorii fiind elevii din grupa 1: Roxana Stevar (IX D), Diana Labo (IX D), Mădălina Căţănaş (X C), Adrian Deac (X C) şi Vasile Borlea (IX B). Felicitări!


Activitatea s-a încheiat într-un ton optimist, cu gândul că noi, împreună, facem un pas – oricât de micuţ ar fi el – pentru a atrage atenţia asupra a ceea ce are valoros judeţul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu