duminică, 2 septembrie 2012

Conferinţă de presă la ISJ Sălaj

La Conferinţa săptămânală de presă desfăşurată la ISJ Sălaj din data de 30 august a.c. au participat doamna inspector şcolar adjunct prof. Pop Maria, doamna prof. Burducea Veronica şi domnul prof. Matyas Mirel. 
Cu această ocazia a fost prezentată cea de a 6-a activitate a proiectului educaţional "Descoperim Sălajul şi patrimoniul mondial UNESCO" - excursia la 10 obiective cultural-istorice de pe raza judeţului Sălaj ce se va desfăşura în perioada 4-6 septembrie 2012.
Programul excursiei este:
 - marţi, 4 septembrie 2012: vizitarea complexului arheologic Porolissum, a Grădinii Zmeilor de la Gâlgău Almaşului şi a Grădinii Botanice "Vasile Fati" din Jibou;
- miercuri, 5 septembrie 2012: se vor vizita Biserica de lemn "Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil" din Sânmihaiu Almaşului, Biserica de lemn "Pogorârea Sfântului Duh" din Fildu de Sus şi Ansamblul Monahal de la Strâmba;
- joi, 6 septembrie 2012: excursia continuă cu vizitarea zonei etnografice Cizer, a Bisericii Reformate din Crasna, a zonei peisagistice Tusa-Izvoarele Barcăului şi a Muzeului "Ligia Bodea" din Iaz.

Elevii vor fi iniţiaţi în tainele fotografiei prin intermediul unui minicurs de fotografie susţinut de către partenerii noştri Ionuţ Roşan-manager FotoClar SRL şi  Cosmin Filip Photography atât înainte de plecare cât şi la locurile de cazare de la Jibou şi Strâmba. Pe parcursul excursiei elevii vor realiza fotografii care vor constitui obiectul unei expoziţii intitulată "Sălajul turistic de nota 10".

Ulterior acestei Conferinţe de presă au apărut următoarele articole:

"Proiect de promovare în rândul elevilor a obiectivelor turistice din judeţ" - Magazin Sălăjean / 31 august 2012

Proiectul "Descoperim Sălajul şi Patrimoniul Mondial UNESCO" - ZTV/ 30 august 2012


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu